Acasă Social Scandalagiu ”săltat” de polițiști dintr-un local de fițe din Brașov!

Scandalagiu ”săltat” de polițiști dintr-un local de fițe din Brașov!

0

Polițiștii brașoveni au dispus reținerea unui bărbat de 28 de ani și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov, după ce a lovit mai multe persoane și a purtat asupra sa, fără drept, obiecte periculoase.

Astfel, la data de 22.01.2023 Secția 3 Poliție Brașov a fost sesizată, printr-un apel de urgență, despre faptul că în fața unui local, din municipiul Brașov, este un scandal în desfășurare.

Cercetările efectuate în urma intervenției forțelor de ordine au arătat că, în jurul orei 04.00, în timp de se afla în interiorul localului, barbatul ar fi aruncat asupra unei femei cu un obiect, provocându-i acesteia leziuni, apoi a mai lovit alte două persoane, iar cu un obiect tăietor, pe care îl deținea asupra sa, ar fi provocat leziuni asupra mâinilor uneia dintre persoanele cu care intrase în coflict.

În cauză, față de probatoriul existent, polițiștii au întocmit dosar penal, în care sunt efectuate la acest moment cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “lovirea sau alte violențe” și ”portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

De asemenea, prin ordonanța emisă de polițiști s-a dispus rețierea pentru 24 de ore a persoanei cercetate și introducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov.

Dosarul constituit este instrumentat sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brațov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.