Acasă Social Sală de sport cu 180 de locuri la CODLEA! Fostul ministru Cseke...

Sală de sport cu 180 de locuri la CODLEA! Fostul ministru Cseke Attila a aprobat investiția chiar înainte de a fi înlocuit cu Adrian Veștea

Vești bune pentru codleni! Chiar dacă se știa că la cârma Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va ajunge brașoveanul Adrian Veștea, fostul ministru Cseke Attila nu s-a lăsat în baza liberalilor și a întins o mână de ajutor Primăriei Codlea. Mai exact, prin ordinul 1337/14-0602023, a aprobat investiția ”Sală de sport cu tribună de 180 de locuri”.

„Vorbim despre o investiție care se ridică la 10 milioane de lei. Pasul următor este ca, în următoarele 2/3 luni această investiție să fie scoasă la licitație. Menționez că indicatorii tehnico-economici au fost aprobați prin același ordin, 1337/14.06.2023. Practic, la Codlea se va construi o sala cu tribună, omologată pentru orice fel de sport de sală”, a declarat pentru newsbv.ro primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.

Potrivit aceleași surse, sala de sport va avea vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice, zonă de parcare și spații verzi. Regimul de înălțime al clădirii va fi P+1, suprafața construită 1445 mp, iar suprafața desfășurată – 1750 mp.