Acasă Social Sală de sport cu 180 de locuri la CODLEA! Fostul ministru Cseke...

Sală de sport cu 180 de locuri la CODLEA! Fostul ministru Cseke Attila a aprobat investiția chiar înainte de a fi înlocuit cu Adrian Veștea

0

Vești bune pentru codleni! Chiar dacă se știa că la cârma Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației va ajunge brașoveanul Adrian Veștea, fostul ministru Cseke Attila nu s-a lăsat în baza liberalilor și a întins o mână de ajutor Primăriei Codlea. Mai exact, prin ordinul 1337/14-0602023, a aprobat investiția ”Sală de sport cu tribună de 180 de locuri”.

„Vorbim despre o investiție care se ridică la 10 milioane de lei. Pasul următor este ca, în următoarele 2/3 luni această investiție să fie scoasă la licitație. Menționez că indicatorii tehnico-economici au fost aprobați prin același ordin, 1337/14.06.2023. Practic, la Codlea se va construi o sala cu tribună, omologată pentru orice fel de sport de sală”, a declarat pentru newsbv.ro primarul municipiului Codlea, Mihai Cîmpeanu.

Potrivit aceleași surse, sala de sport va avea vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice, zonă de parcare și spații verzi. Regimul de înălțime al clădirii va fi P+1, suprafața construită 1445 mp, iar suprafața desfășurată – 1750 mp.

Articolul precedentÎncă trei posturi scoase la concurs de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA
Articolul următorRezultate remarcabile pentru echipele de juniori ACS Prejmer la Cupa Ivancescu
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.