Acasă Sănătate-Educație S-au împlinit 32 de ani de când echipa HOSPICE Casa Speranței schimbă vieţile...

S-au împlinit 32 de ani de când echipa HOSPICE Casa Speranței schimbă vieţile celor care trăiesc cu o boală incurabilă

0

S-au împlinit 32 de ani de când echipa HOSPICE Casa Speranței schimbă vieţile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, prin grijă și compasiune oferite necondiţionat, cu scopul de a dărui demnitate și speranţă. În acesti ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru aproape 50.000 de copii și adulți cu boli incurabile, și peste 100.000 de membrii din familiile greu încercate.

„Rădăcinile noastre în comunitatea brașoveană sunt foarte puternice – acum 32 ani am introdus conceptul de îngrijire paliativă în România din primul nostru sediu în orașul Brașov. În prezent, HOSPICE rămâne cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip. Ne mândrim cu faptul că am adus alinare și speranță pentru mai mult de 50.000 de copii și adulți cu boli incurabile sau limitatoare de viață. În momentul de față avem trei centre: Brașov, București și Adunații Copăceni, plus echipe mobile în Făgăraș și Zărnești.”, au declarat reprezentanții HOSPICE Casa Speranței.

În prezent, HOSPICE Casa Speranței este foarte aproape de CONSTRUIREA UNUI NOU SPITAL DESTINAT EXCLUSIV ÎNGRIJIRII PALIATIVE A COPIILOR GRAV BOLNAVI, lângă București.

Peste 22.000 de copii care suferă de o boală incurabilă au nevoie de un loc unde să găsească îngrijire paliativă esențială. Iar în România, sistemul medical poate să ofere DOAR 40 de paturi pentru îngrijire paliativă pediatrică. Ajută-ne și luptă neobosit pentru toți cei care au obosit!

Devino Constructor de Speranță!
Alocă doar câteva minute pentru completarea formularului 230 și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către HOSPICE: 
https://www.hospice.ro/3punct5hospice/…