Acasă Actualitate S-a semnat contractul pentru începerea lucrărilor de proiectare pentru Piața Agroalimentară din...

S-a semnat contractul pentru începerea lucrărilor de proiectare pentru Piața Agroalimentară din cartierul Electroprecizia

0
Vești bune pentru săceleni! S-a semnat contractul pentru realizarea proiectului de reamenajare și modernizare a Pieței din cartierul Electroprecizia. Anunțul a fost făcut chiar de către primarul Virgil Popa.
Astăzi am semnat contractul de începere a lucrărilor de proiectare pentru reamenajarea și modernizarea Pieței Agroalimentare din cartierul Electroprecizia.
Valoarea contractului este de 76.250 lei fără TVA, iar termenul de finalizare al lucrărilor de proiectare este 31.10.2022.
Mă bucur că am reușit să clarificăm situația juridică a terenului din Cartierul Electroprecizia unde se află amplasată actuala Piață Agroalimentară, și că am reușit să finalizăm și întocmirea documentației tehnice DALI .
Lucrările de execuție pentru reamenajarea și modernizarea Pieței Electroprecizia vor începe în anul 2023 după ce bugetul municipiului va fi aprobat”, a declarat Virgil Popa, primarul Municipiului Săcele.
Articolul precedentBărbatul dispărut pe munte, a fost găsit
Articolul următorAccident rutier la Viștea. Două persoane au ajuns la spital
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.