Acasă Infractional Accident rutier la Viștea. Două persoane au ajuns la spital

Accident rutier la Viștea. Două persoane au ajuns la spital

0

În data de 07 august 2022, pe DN1, pe raza localității Viștea de Jos, din județul Brașov a avut loc un accident rutier, coliziune între două autovehicule.

Două persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale.La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.Traficul se desfășoară alternativ”, a spus agent principal de poliție Nadia Olaru.

Articolul precedentS-a semnat contractul pentru începerea lucrărilor de proiectare pentru Piața Agroalimentară din cartierul Electroprecizia
Articolul următorUn motociclist a vrut să se tragă în poză cu polițistul care l-a oprit pentru un control. Surpriză, motocilistul era drogat!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.