Acasă Social S-a lăsat cu dosare penale pentru iubitorii licorii lui Bachus

S-a lăsat cu dosare penale pentru iubitorii licorii lui Bachus

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 28 august 2022, în jurul orei 06.42, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 56 ani, care conducea un autovehicul pe DJ103A, pe raza localității Tărlungeni, din județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,42 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 28 august 2022, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic o femeie, în vârstă de 57 ani, care conducea un autovehicul pe strada Hărmanului din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Procedându-se la testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,64 mg/l alcool pur. Prin urmare, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.