Acasă Sănătate-Educație S-a externat după 17 zile tânăra ”opărită” în Centrul de Plasament! Felicitări...

S-a externat după 17 zile tânăra ”opărită” în Centrul de Plasament! Felicitări echipei de la secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Județean!

0

Tânăra de la Centrul de Plasament Brădeț care a ajuns la spital ”opărită” a fost externată. 17 zile a avut grijă de ea și a îngrijit-o personalul secției de Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. Dar rezultatele lor au dat roade, astfel că tânăra a fost externată. Felicitările clar trebuie adresate echipei în frunte cu dr. Dan Grigorescu, unul dintre cei mai apreciați medici brașoveni. Într-o țară unde medicii sunt de multe ori huliți, se intâmplă de multe ori lucruri frumoase care trebuie prezentate publicului larg.

Felicitări asistenților și medicilor de la Chirurgie Plastică!

Articolul precedentMotociclist accidentat în față la hotelul Aro (FOTO)
Articolul următorEXCLUSIV. Versurile unei melodii postate pe contul oficial de TikTok al Primăriei Brașov: ”A spus că sunt fără inimă, atât de multă piz..a, că îmi cade din buzunar”(VIDEO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.