Acasă Actualitate S-a deschis dosar penal în cazul fetei opărite la Centrul de Plasament...

S-a deschis dosar penal în cazul fetei opărite la Centrul de Plasament Brădeț (FOTO)

0

Județul Brașov s-a făcut iar de rușine!

Poliția Săcele a deschis un dosar penal în cazul fetei de 19 ani opărită în Centrul de Plasament Brădeț. Informația a fost confirmată și de către conducerea IPJ Brașov. Din cauza arsurilor de pe corp, tânăra a ajuns la Spitalul Clinic  Județean de Urgență Brașov. Cum a aflat de caz, Natalia Elena INTOTERO, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a efectuat duminică seară o vizită fulger în județul Brașov.

Aceasta a fost și la Spitalul Județean, acolo unde se află internată tânăra. De asemenea, ministrul s-a întâlnit și cu reprezentanții ASUM, cei care au scos la iveală cazul și cărora le-a mulțumit. Ciudat este că nimeni de la Direcția Copilului, Prefectură sau Consiliul Județean nu au avut cunoștință despre acest incident. Indiferent de concluzii, clar că mulți șefi de instituții ar trebui să plece acasa! Este inadminisibil ce s-a întâmplat la acest Centru de Plasament.

“La data de 12 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați de către D.G.A.S.P.C. Brașov cu privire la faptul că beneficiara unui complex de servicii din localitate, o tânără de 19 ani, a fost internată în data de 11 august a.c. la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, prezentând arsuri la nivelul corpului.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuare în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului, sub supravegherea unității de parchet competente”, au spus reprezentantii IPJ Brasov.

 

FOTO EXCLUSIV. Fată opărită la orfelinatul Brădeț-Săcele! Ministrul Familiei, vizită fulger la Brașov

Articolul precedentCea mai aglomerată zi din istoria Salvamont Brașov
Articolul următorJandarm brașovean selectat la echipa Națională de fotbal a IPA România
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.