Acasă Actualitate Jandarm brașovean selectat la echipa Națională de fotbal a IPA România

Jandarm brașovean selectat la echipa Națională de fotbal a IPA România

0

Popa Emanuel este chemat pentru a face parte din lotul de fotbaliști care vor reprezenta echipa Ministerului Afacerilor Interne. Aceasta va juca împotriva echipei din Macedonia de Nord.

„Emanuel, fost jucător de fotbal în liga I , la F.C Brașov și jucător la mai multe echipe din liga II și III este încadrat în Gruparea Mobilă Brașov din anul 2020 și membru al IPA începând cu același an, perioadă în care tânărul și- a arătat calitățile sportive în mai multe competiții interne, inclusiv anul trecut când acesta a jucat în echipa IPA de fotbal împotriva Poloniei.

Alături de Emanuel, pe lista fotbaliștilor convocați la echipa Națională a IPA România ( International Police Association ) pentru meciul de fotbal aniversar se mai afla și un coleg din Jandarmeria Harghita, restul echipei fiind formata din polițiști, pompieri, polițiști de frontieră și cadre din alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Meciul v- a avea loc în data de 02.09.2023, pe terenul de fotbal din incinta Complexului Olimpic Sportiv Român din Localitatea Izvorani, judetul Ilfov, începând cu ora 10:00”, a transmis Cojocaru Alexandra Maria, purtator de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Burebista Brașov.

Articolul precedentS-a deschis dosar penal în cazul fetei opărite la Centrul de Plasament Brădeț (FOTO)
Articolul următorRomânia a câștigat locul I pe națiuni la Olimpiada Internațională de Geografie în Indonezia