Acasă Actualitate S-a deschis BAUER KOMPRESSOREN la Ghimbav! Investiție de peste 50 de milioane...

S-a deschis BAUER KOMPRESSOREN la Ghimbav! Investiție de peste 50 de milioane de euro (GALERIE FOTO, VIDEO)

0

Astăzi s-a deschis BAUER KOMPRESSOREN la Ghimbav! În timpul unei conferințe de presă, reprezentații companiei au declarat că investiția totală valoarează aproximativ 50 de milioane de euro. Până acum s-au investit deja 10 milioane de euro.

Fabrica de la Ghimbav va avea în viitorul apropiat o echipă de peste 400-450 de angajați și o capacitate de producție de peste 28 de mii de compresoare pe an. Mai mult de atât, în 2032, cifra de afaceri ar putea atinge 65-70 de milioane de euro pe an.

„Fabrica a fost înființată în iunie anul trecut. Am început cu primii doi angajați din septembrie, am continuat cu alti colegi pe care i-am trimis la scolarizare, după care a venit o masina din Germania, iar în februarie a început producția în locația actuală. O lună mai târziu am avut primele livrări către Germania, noi trimitem în Germania, iar de acolo în centrul logistic se distribuie în toată lumea. Suntem acum o echipă de 150 de angajați. Investiția de până acum este de peste 10 milioane de euro și investiția finală în prima etapă cuprinde 50 de milioane de euro precum și construcția unui site pe care ne vom muta.

În brașov avem hala de producție, de prelucrare, acolo sunt componente din aluminiu, fontă și oțel. Iar aici am hala a doua, avem montaj de componente, montaj final, testele de probă, montajul de filtre, producem compresoare pentru aer respirat, pentru pompieri, scafandrii, sporturi extreme, medicină. Avem compresoare cu stații mobile și stații staționare. Stații mobile până la 330 de bari presiune, cele staționare până la 420 de bari. Avem în plan să ne triplăm echipa în viitor, dar și cifra de afaceri.

O să avem o capacitate de 28 de mii de compresoare pe an, investiția de 50 de milioane de euro și vom ajunge la 400-450 de angajați.

În 2032, așteptăm o cifră de afaceri 65-70 de milioane de euro pe an. Grupul Bauer are 25 de sucursale în întreaga lume și peste 350 de parteneri de vânzări și 600 de stații de servisare.”

Articolul precedentÎntâlnire între Adrian Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării și o delegație de experți ai Băncii Mondiale
Articolul următorIpoteză șoc! Incendiu provocat intenționat în pasajul din Centrul Civic? (FOTO, VIDEO)