Acasă Actualitate Ipoteză șoc! Incendiu provocat intenționat în pasajul din Centrul Civic? (FOTO, VIDEO)

Ipoteză șoc! Incendiu provocat intenționat în pasajul din Centrul Civic? (FOTO, VIDEO)

0

Detalii ”incendiare” ies la iveală! Surse din zona ISU și Poliție susțin că sunt luate în calcul două variante pentru incendiul care a avut loc luni în pasajul din Centrul Civic. Prima variantă ar fi o țigară aruncată, iar a doua, care e și cea mai plauzibilă, ar fi un incendiu premeditat. Cineva ar fi pus focul intenționat. Cine a avut interes?

Reamintim că imediat după izbucnirea incendiului, brașovenii au fost avertizați prin sms-uri RO-Alert asupra pericolului la care se expun, fumul degajat fiind destul de toxic și periculos pentru sănătate.

 

YouTube video

Incendiu puternic în centrul Brașovului (FOTO, VIDEO)

Articolul precedentS-a deschis BAUER KOMPRESSOREN la Ghimbav! Investiție de peste 50 de milioane de euro (GALERIE FOTO, VIDEO)
Articolul următorAlexandra Crivineanu: „E timpul pentru reprezentare echitabilă în funcțiile politice alese!”
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.