Acasă Social ROMATSA confirmă disponibilitatea de a ajusta programul de funcționare al Aeroportului Brașov...

ROMATSA confirmă disponibilitatea de a ajusta programul de funcționare al Aeroportului Brașov conform solicitărilor operatorilor aerieni

0

Sâmbăta, 13 aprilie, ministrul Adrian Veștea a participat la o întâlnire importantă pentru viitorul conectivității aeriene în Brașov. Împreună cu Daniel Micu, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Brașov, și Cătălin Cotruț, CEO-ul FlyLili, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean (Adrian Veștea) a discutat despre „noi oportunități și obiective comune care vor sprijini mediul de afaceri brașovean și vor aduce un plus de valoare atât comunității locale, cât și turismului din regiune”.

„ROMATSA ne-a confirmat din nou disponibilitatea de a ajusta programul de funcționare al aeroportului conform solicitărilor operatorilor aerieni. Acest lucru va permite adaptarea orarului de operare astfel încât să satisfacă eficient cerințele companiilor aeriene active pe Aeroportul Brașov, optimizând astfel experiența tuturor pasagerilor și îndeplinind așteptările acestora.
Parteneriatul nostru cu FlyLili nu numai că va deschide calea către numeroase destinații, dar va avea și un impact economic substanțial asupra regiunii. Anticipăm un impact pozitiv semnificativ asupra turismului, generând noi oportunități pentru afacerile locale și îmbunătățind astfel calitatea vieții pentru toți cetățenii.
Vom reveni în curând cu detalii despre lansarea zborurilor și despre noile destinații accesibile din Brașov.”, a declarat liberalul.

Este oficial! Începând cu 15 iunie, compania aeriană FlyLili va începe să efectueze zboruri de pe Aeroportul Brașov