Acasă Social Retailerul „La Cocoş”, ce va deschide și în Brașov un hipermarket, este...

Retailerul „La Cocoş”, ce va deschide și în Brașov un hipermarket, este cunoscut pentru politi­ca preţurilor mici. Ce dezvăluiri a făcut antrepre­norul Iulian Nica

0

Rețeaua locală de retail La Cocoș se extinde și în Brașov, unde va deschide al 4-lea hipermarket din țară. Noul magazin va ocupa o suprafață de aproximativ 10.000 metri pătrați în complexul comercial Brintex-Brașov.

Retailerul La Cocoş, controlat de antrepre­norul Iulian Nica şi cunoscut pentru politi­ca preţurilor mici, care de altfel i-a şi permis să ajungă la vânzări de 1 mld. lei cu trei magazine de mari dimensiuni, anunţă că aplică un adaos comercial mediu de 9% faţă de preţul de achi­ziţie. Este prima reţea care dez­văluie acest aspect.

„Politica de sta­bilire a preţurilor de vânzare se face doar în baza unei reguli de aur, pe care, îm­preună cu echi­pa, am denumit-o «Biblia La Cocoş». Această re­gulă de bază ne li­mitează la un adaos mediu de apro­xi­mativ 9% aplicat peste preţul de achi­ziţie al produselor. Echipa noas­tră nu se poate abate de la această regulă!”, spune antreprenorul Iulian Nica într-un interviu pentru Ziarul Financiar.