Acasă Social Ana Loredana Predescu: „Tinerii și antreprenorii: cheia viitorului României!” (FOTO)

Ana Loredana Predescu: „Tinerii și antreprenorii: cheia viitorului României!” (FOTO)

0
AUR Brașov a format o echipă de tineri, dornici să aducă un suflu nou țării noastre. Ana Loredana Predescu, deputat AUR de Brașov și candidat la președinția Consiliului Județean Brașov s-a întâlnit weekendul acesta cu o parte din organizația de tineret a AUR Brașov.
„Am susținut mereu că două categorii importante sunt ignorate de clasa politică din România: tinerii și oamenii de afaceri. Ei sunt cei care pot aduce un suflu nou țării noastre, cei care pot genera prosperitate și inovație.
Astăzi am avut bucuria de a mă întâlni cu o parte din organizația de tineret a AUR Brașov. Am fost impresionată de energia, entuziasmul și viziunea lor pentru România și Brașov!
Mizez pe tineri! Cred în potențialul lor de a schimba lucrurile în bine. De aceea, am decis să îi implic activ în proiectele noastre politice.
Ștefan, un tânăr inginer ambițios și dedicat fost angajat acum antreprenor, va fi propus pe listele de consilieri locali ai municipiului Brașov. Papi, reîntors în țară, va candida pentru funcția de primar la Poiana Mărului. Alexia și Andrei sunt parte a echipei mele ca și consilieri.
Noi, generația tânără de politicieni, avem datoria de a crea condițiile necesare pentru ca tinerii și copiii noștri să rămână în țară.! Trebuie să le oferim oportunități de educație, de dezvoltare profesională pentru a-și putea construi un viitor aici!!
Împreună, putem construi o Românie mai bună pentru tineri!”, a scris deputatul AUR, pe Facebook.