Acasă Administrativ Realizarea VARIANTEI OCOLITOARE a Municipiului Făgăraș, blocată de 8 consilieri locali?

Realizarea VARIANTEI OCOLITOARE a Municipiului Făgăraș, blocată de 8 consilieri locali?

0
În ședința Consiliului Local din Făgăraș de astăzi se va pune în discuție, printre altele, proiectul care are în vedere îmbunătățirea infrastructurii rutiere și anume realizarea Variantei Ocolitoare a Municipiului Făgăraș. Ședința va avea loc la Casa de Cultură din Făgăraș de la ora 18.
Am convocat pentru astăzi o ședință de Consiliu Local (publică), la Casa de Cultură, pentru a pune încă o dată în discuție unul dintre proiectele importante care vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere și anume realizarea VARIANTEI OCOLITOARE a Municipiului Făgăraș.
Din păcate, realizarea proiectului este blocată de împotrivirea (pentru că și abținerea este un vot împotrivă) a următorilor consilieri locali: Leabu Iuliana-PNL, Dobria Florin-Emanuel-PNL, Dobrea Adina-Ionela-PNL, Cupu Lucian-PNL, Gavrilă Dan Dionisie-PNL, Ludu Aurel Cristian-fără partid, Klein Johannes-FDGR și Polmolea Corina Cornelia-fără partid.
Fac un apel către acești consilieri locali și-i rog să studieze documentația care le-a fost pusă la dispoziție și să fie de acord cu demararea lucrărilor la acest proiect extrem de important pentru municipiul nostru.
Totodata, în ședința din seara aceasta vor fi puse din nou în discuție și proiectele de hotărâre prin care locuitorii de pe strada Trandafirilor, care și-au exprimat interesul de a cumpăra terenurile pe care le sunt construite imobilele, să aibă posibilitatea de a le achiziționa și de a intra în legalitate. La ședința trecută, aceiași consilieri au votat împotriva vânzării terenurilor.
Cu această ocazie, invit pe toți cei interesați să participe la ședință, aceasta fiind publică. Vă invit la Casa de Cultură Făgăraș începând cu ora 18.” a transmis Gheorghe Sucaciu, primarul din Făgăraș.
Articolul precedentÎncepe concesionarea spațiilor comerciale de la Aeroportul Brașov
Articolul următorBrașovul poate avea încă o echipă sportivă pe prima scenă la nivel național