Acasă Local Reacția unui brașovean la al doilea an de mandat al primarului USR....

Reacția unui brașovean la al doilea an de mandat al primarului USR. ”Când te văd, îmi e dor de George!”

0

Reacții spumoase ale cetățenilor din Brașov după prezentarea raportului primarului Allen Coliban!

Brașovenii au reacționat imediat la prezentarea așa zisului raport la doi ani de mandat. Deși a preluat o idee de la alții, primarul Allen Coliban a reușit să-i enerveze pe brașoveni prin modul în care a aruncat hârtiille pe jos. Cum era de așteptat, locuitorii orașului i-au atras atenția pe pagina Primăriei Brașov, dar și pe pagina personală că nu a făcut nimic. Bineînțeles, primarul a mai fost și felicitat, de către Oana H, cea care dă like, distribuie și laudă zi de zi administrația, dar și de către bucureșteni, de alți colegi USR din țară și de câte un ”rătăcit” din Brașov, care, la fel, are legătură cu partidul. Însă, în rest, cetățenii i-au prezentat realitatea din teren, nu avioanele de pe hârtii.

”Brașovul pute a gunoi … nu simțiți asta?”

”Din tot ce Spuneți nu am văzut nimic realizat ”

”Efectiv ne minti in continuare, Caragiale 2.0. Saptamana asta ti-ai mai pus in cap cateva mii de brasoveni. Sa vad daca apare in viitor ca proiect magnific.”

”Ai copiat ideea prezentarii de la premierul Australiei, ea a fost, insa, super cool. Alt aluat. Du-te acasa!”

”1 ati distrus locuri de parcare fara sa creati altele/ 2. Cersetoria a invadat centrul vechi/ 3. Zonele de colectare a deseurilor coclesc de mizerie,/ 4. Lacul din Noua mizerabil/ 5. strazile si spatiile verzi lasa de dorit/ 6. parcari nemarcate/ 7.ati pus semafoare unde nu era necesar/ 8. spatii care se pot exploata ocupate abuziv si cu aspect deplorabil/ 9. Politia comunitara lipseste cu desavarsire de pe strazile din cartiere/ 10.Pietele lasa de dorit. Pot continua lista pana la 100 de realizari proaste sau nerealizari.”

”Domnule Primar , dvs locuiti in Brasov ?

Scoateti repede nasucul afara si spuneti-ne , va rugam : a ce miroase , domnule , Brasovul
asta ?”

Mai usor cu figurile domn primar.
Practic unde sunt vizibile în oras toate „realizarile” astea?
Ai facut NIMIC!”

”Terenuri de sport ,baze sportive ,stadion ,sala polivalenta,chestii pe care le-ati promis?Aaaa,stai ,voi politicienii aveți alte treburi,sa va certați și sa va bălăcăriti între voi🤮metehne vechi cu incapabili noi”

”știa care tot îl felicitați și ii dati „ador” la postarea asta, din ce oraș sunteți, ca din Brașov sigur nu?”

”Ce frumos aruncat la gunoi tot ce doriți să faceți.nici un alt primar nu a aruncat așa deciziile pe care doriți să le luați.aveti dreptate …atunci fiecare pagina …..unde se duc domnule primar ???? Nu ați făcut nimic pt acest frumos oraș.cu orice risc ….sa va fie rușine de.cu acele hirtii in ghilimele dovediți toooot.oameni buni sa nu ne lăsăm.avem nevoie de cineva puternic pt orașul nostru.eu una voi face reclama proasta orașului de acum încolo.ce pot să îmi facă ??? E dreptul meu că cetățean sa nu fiu de acord cu aceste nesimțiri”

”DE DOI ANI FACI DAR NU CE TREBUIE CUMETRE !!”

”u puteai citi de pe 3 pagini? A trebuit sa printezi 50 de foi si sa le arunci pe jos ca sa para ca sunteti capabili? Cea mai penibila campanie de promovare din cate am vazut :)))) nu mai zic ca te lauzi cu proiecte incepute de vechiul primar…”

”Ce a făcut în doi ani administrația useristă, dle primar?! Proiecte cu gunoaie aduse în Brașov, cu copaci din piatră în Centrul Istoric, Amural sau 28 de wc-uri mobile pe 2 milioane de euro?! Brașovul nu a avut niciodată o administrație mai slabă decât a dvs și a USR! Să vă mai spun și de lipsa de transparență cu privire la ceea ce s-a întâmplat la Direcția Arhitect-Șef?! ”

”Doi ani pierduți pentru brașoveni, cel mai bun primar al Brașovului a fost Scripcaru, în mandatele lui Brașovul a devenit un oraș de nivel European, tu nu ai facut decît un parc de cîini în parcul copiilor din Triaj, unde se adună 5 iubitori de cîini pe lîngă care nu poți trece ca te rup cîinii .Nu mai meriți să fii primar al Brașovului!!Ai fost o amăgire pentru noi…”

”Din păcate sunt 20 de luni de când va tot scriem sa faceți un parc dr câini pe Tudor Vladimirescu sisa reabilitati parcul de copii , tot de acolo. Locuri de parcare , tot pe Tudor Vladimirescu….aloooo domn’ primar, cam multe nefăcute și a da, copii în 3 schimburi la școală?!?!?!

Deci, ce-am făcut în 2 ani…..”

”Domnule primar,Allen Coliban.
Majoritatea proiectelor,sunt la nivelul “vorbelor si a notițelor pe agende,din segmentul/prin cartiere.Dar nimic vizibil,concret in viața de zi cu zi a cetățeanului simplu din Brasov”

„Amestecați lucrurile.Prezentati lucruri pe care le-ați făcut ( nu am văzut nimic!) cu lucruri pe care ne spuneți că le veți face dacă prin absurd veți câștiga alegerile.Eu am greșit când v-am votat cu toată convingerea.Mai este timp pentru schimbări.Mult succes!”

”Parcul IUS?

Câte un parc la 10 minute de fiecare brașovean?

Parcul Rulmantul?
Parcul care coboară de la Belvedere si ajunge până in Schei?
Amfiteatrul de la fosta carieră din Răcadau?
Spitalul Regional?
Stadionul de fotbal?
Introducerea parcărilor din cartiere in subteran si in locul lor la suprafață spații verzi?
Parcări supraetajate pe calcanul blocurilor?
Stoparea practicilor de atribuire a contractelor catre firme „prietene” și fără licitație? Pur si simplu cu încredințare directă? (asta la capitolol transparență si grijă față de banul public)
Toate au fost doar promisiuni in campania electorală. In practica nu s-a realizat NIMIC”
”De putoarea toxică de la groapa de gunoi absolut nimic nu ați spus. Nu e în PNRR și nu are legătură cu „refugiații”/ izgoniții ucraineni și nici cu bike/skate and digital”
”Mai mergeți pe trotuarele din centru peticite cu denivelări și gropi de îți rupi gâtul, nu mai zic de restul ,trotuare pline de frunze uscate nu am vazut ca acum ,nu se vede nimic ,nu țin cu nimeni dar ca primar trăiți în alta lume nu în realitate”
”Doi ani pierduti, plini de nerealizari. Poti sa dai un magar cu ruj, tot magar ramane. Daca urmatorii doi ani vor fi la fel ca pana acum cred ca nu veti mai prinde un nou mandat”
”Am finalizat studii, avem proiecte, am depus, vom avea, vom face, va fi…. Nu ne vom mai vedea!!! Prea multe repetări printre prezentări!
UNDE E HUB-UL DACĂ L-AȚI ADUS? Să-l vedem și noi! ”
Articolul precedentLista contribuabililor bun-platnici va fi publicată pe portalul ANAF
Articolul următorOrange România folosește resurse alternative de energie pentru reducerea amprentei de CO2 asociată rețelei sale
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.