Acasă Social RATBV anunță modificări ale orarelor de transport în perioada Rusaliilor și a...

RATBV anunță modificări ale orarelor de transport în perioada Rusaliilor și a vacanței de vară

RATBV S.A. aduce la cunoştinţa călătorilor faptul că în cursul zilei de luni, 24 iunie 2024, a doua zi de Rusalii, orarele de circulaţie valabile ale mijloacelor de transport vor fi cele corespunzătoare unei zile de duminică. Măsura vizează atât traseele din municipiul Brașov, cât și pe cele din zona metropolitană. În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm rugămintea călătorilor să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”.

De vineri, 21 iunie a.c. și până în luna septembrie a acestui an, respectiv până la reînceperea cursurilor școlare din învățământul preuniversitar, RATBV suspendă realizarea curselor de transport pentru elevi. Menționăm faptul că vineri, 21 iunie se vor efectua cursele pentru elevi în municipiile Brașov și Săcele.

La solicitarea utilizatorilor sistemului de transport public, autobuzele de pe linia 23 vor circula de mâine, 20 iunie, după un nou orar. RATBV va posta noul grafic de circulație al liniei 23 în stațiile de pe traseu și pe site, afișele urmând a purta mențiunea ”Valabil din 20.06.2024”.