Acasă Administrativ Radare, afișaj viteză și camere video de detecție numere de înmatriculare

Radare, afișaj viteză și camere video de detecție numere de înmatriculare

0

Primăria Brașov ar putea reduce viteza de circulație pe Calea București

A fost lansată etapa de vot pentru alegerea proiectelor pe care municipalitatea trebuie să le includă în planul de investiții sau de lucrări din acest an, în cadrul programului de bugetare participativă. Pe platforma dedicată acestui program, https://bugetareparticipativa.primariabrasovenilor.ro/, brașovenii pot alege dintre cele 12 proiecte eligibile pe cele pe care le consideră prioritare pentru dezvoltarea orașului. Unul dintre acestea prevede reducerea vitezei de circulație a mașinilor.

Reducerea vitezei de circulație a mașinilor

Pentru a reduce riscurile de accidente în tot orașul, este necesară reducerea vitezei de circulație, mai ales pe arterele principale (de exemplu Calea București), unde foarte mulți șoferi circulă cu viteză foarte mare și pun în primejdie siguranța pietonilor, dar și a celorlalți participanți la trafic. Este propus un buget pentru achiziția de radare, inclusiv cu afișaj viteză, și camere video de detecție numere înmatriculare pe 10 străzi.

 

Articolul precedentInvestiții de 130 de mil de euro pentru Aeroportul Brașov, mai mari chiar decât cele pentru aeroporturile din Cluj, Iași sau Timișoara
Articolul următorCare este stadiul lucrărilor la căminul hotel din spatele Aulei Universității Transilvania?
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.