Acasă Actualitate Racla cu vesmintele Sfintei Parascheva va fi adusă la Brașov

Racla cu vesmintele Sfintei Parascheva va fi adusă la Brașov

0

Luni, pe 28 august 2023, racla cu vesmintele Sfintei Parascheva de la Iasi, se va opri la Catedrala Schimbarea la Față din Brasov.

Pe 7 septembrie, racla va pleca prin intermediul unei delegații a Federatiei Transportatorilor si Serviciilor Publice, catre poporul bulgar. Aici, veșmintele vor fi depuse la Catedrala de la Veliko Tarnovo.

Ceremonialul național de primire va începe pe 8 septembrie, la ora 10. Dupa terminarea ceremonialului religios de la Hotelul Yantra, va avea loc recepția oferită de Primaria Veliko Tarnovo si Casa de Comert Balcanica. De la ora 14, va fi prezent și Forumul Economic Romania-Bulgaria, sub coordonarea Biroului Economic din cadrul Ambasadei Bulgariei la Bucuresti, reprezentate de domnul Ivaylo Marinov si a Casei de Comert Balcanice, reprezentate de profesor doctor Liviu Pandele.

SURSĂ FOTO: CreștinOrtodox.ro

Articolul precedentLucian Patrașcu (PSD): „Coliban, groparul fotbalului brașovean, după ce a „sifonat” peste 2 milioane de euro din bugetul local prin FC Brașov, și-a găsit „jucărie” nouă!”
Articolul următorTurist mușcat de viperă, salvat cu elicopterul SMURD