Acasă National Proprietarul unui magazin se revoltă împotriva deciziei de limitare a plăților cash!...

Proprietarul unui magazin se revoltă împotriva deciziei de limitare a plăților cash! Ce le oferă acesta clienților care vor plăti în numerar!

0
 Proprietarul unui magazin care vinde materiale de construcții din orașul Tismana a decis să ofere un discount de 2% persoanelor care cumpără de la magazinul său și plătesc în numerar.
Distribuiți va rog !
Începând de mâine,03.11.2023 ,la Magazinul nostru de materiale construcții, My Store, din orașul Tismana , celor care vor plăti numerar se va acorda un discount de 2% pt orice produs cumpărat!
Vom încerca să renunțăm la orice plata cu cardul !
Decât sa dam 1% la bănci prin plata cu cardul ,mai bn ajutam oamenii cu un discount dublu,adica 2%.
Doar uniti putem sa le punem pumnul în gura la hotii de guvernanți!
Plătiți numerar ,vs discount 2% pt orice produs!
Acesta este un semn de protest împotriva masurilor abuzive ale guvernanților corupți, care ne încalcă dreptul la libertate”, a scris proprietarul magazinului de materiale de construcții din orașul Tismana.
Articolul precedentCe oferte de Crăciun și Revelion au pregătit hotelurile Kronwell și Qosmo din Brașov
Articolul următorAventurescu: Ai 4000 euro pentru Revelion. 3 nopți la Poiana Brașov sau o săptămână în Maldive? Ce alegi?
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.