Acasă Turism Aventurescu: Ai 4000 euro pentru Revelion. 3 nopți la Poiana Brașov sau...

Aventurescu: Ai 4000 euro pentru Revelion. 3 nopți la Poiana Brașov sau o săptămână în Maldive? Ce alegi?

0

Într-un filmuleț postat pe Youtube, Florin, creatorul de conținut al platformei Aventurescu, a ironizat prețurile exorbitante din Poiana Brașov pentru noaptea de Revelion. Tânărul susține că decât să dai 4000 de euro pentru un Revelion în stațiunea din Brașov, mai bine te duci în Maldive. ”Ai 4000 euro pentru Revelion. 3 nopți la Poiana Brașov sau o săptămână în Maldive? Ce alegi?” îi întreabă Florin pe români.

Voi ce faceți de Revelion, unde mergeți?

YouTube video

 

Articolul precedentProprietarul unui magazin se revoltă împotriva deciziei de limitare a plăților cash! Ce le oferă acesta clienților care vor plăti în numerar!
Articolul următorLucian Patrașcu, PSD Brașov – „Administrația Coliban condamnă Brașovul la involuție, la mizerie, la străzi neasfaltate, la străzi fără trotuare, la lipsa canalizării, la ambuteiaje, la poluare și la mirosuri neplăcute
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.