Acasă Local Proprietarii unui magazin din Zărnești, agresați fizic de doi bărbați

Proprietarii unui magazin din Zărnești, agresați fizic de doi bărbați

0

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoanele cercetate în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de “lovirea sau alte violențe”.

Astfel, în data de 14.04.2023, în jurul orei 21.30, polițiștii au fost alertați, prin apel de urgență 112, de către o persoană de sex feminin cu privire la faptul că atât ea, cât și soțul ei au fost agresați fizic de către doi bărbați, în timp ce se aflau în fața magazinului pe care îl administrează, din orașul Zărnești, județul Brașov.

Polițiștii au continuat verificările și au reușit identificarea și prinderea persoanelor bănuite de comiterea faptelor, doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 48 de ani, din orașul Zărnești, județul Brașov.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 14.04.2023, în jurul orei 21.15, pe fondul unor discuții anterioare în contradictoriu, cei doi bărbați ar fi exercitat acte de violență fizică asupra administratorului unui magazin, moment în care soția acestuia ar fi intervenit în apărarea lui, dar ar fi fost lovită la rândul ei de către unul dintre agresori.

Bărbatul vătămat a fost transportat la o unitate medicală, stabilindu-se ulterior că necesită mai multe zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor traumatice.

În baza probatoriului administrat în cauză, persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.