Acasă Sănătate-Educație Primul proiect de infrastructură școlară inaugurat la Codlea după aproape 40 de...

Primul proiect de infrastructură școlară inaugurat la Codlea după aproape 40 de ani

0
Prima zi de școală a venit cu o surpriză pentru locuitorii din Codlea. După aproape 40 de ani a fost inaugurat primul proiect de infrastructură școlară-noul corp de clădire al Școlii Gimnaziale Nr. 3.
A fost o zi cu o încărcătură emoțională aparte, deoarece a fost inaugurat noul corp de clădire al Școlii Gimnaziale Nr. 3, situat pe strada Horia, nr. 5, care este la cele mai înalte standarde. Acest proiect de infrastructură școlară este primul de acest fel după aproape 40 de ani. Mi-am dorit tare mult ca promisiunea pe care v-am făcut-o, aceea de a deveni funcțional începând cu acest an școlar, a devenit realitate.
👍Întotdeauna am spus că investițiile în educație sunt investiții în viitorul nostru, al tuturor, și că de acest lucru depinde modul în care vom evolua ca societate.
🔝Îmi doresc condiții de studiu normale pentru copiii din comunitatea noastră și din acest motiv nu voi precupeți niciun efort pentru o continuă dezvoltare a infrastructurii școlare.
📌Iubiți elevi,
Vă așteaptă o călătorie frumoasă pe drumul cunoașterii și vă doresc din suflet să vă bucurați de toate experiențele pe care le veți trăi. Să priviți această zi și acest nou an școlar fără teamă și presiune, doar cu emoții frumoase. Cu siguranță veți avea și momente mai grele, însă vor fi trecătoare. Important este să fiți dedicați, implicați și să asimilați cât mai multe informații. Mult succes tuturor!
📌Distinși dascăli,
Sper să aveți un an școlar cât mai bogat, cu rezultate de care să ne bucurăm împreună. Fiți buni, dar exigenți! Sunteți niște profesioniști cu care localitatea noastră se mândrește și, cu siguranță, performanțele vor fi pe măsura așteptărilor. Vă doresc să aveți sănătate și putere de muncă și vă promit că vom fi alături de dumneavoastră ca și până acum!
📌Dragi părinți,
Vă asigur că administrația pe care o conduc va fi un partener de nădejde al tuturor unităților de învățământ din municipiul nostru pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră. Vă rog să faceți în așa fel încât parteneriatul școală-familie să fie cât mai strâns, deoarece din acest lucru vor avea de câștigat copiii dumneavoastră. Să fiți puternici, răbdători și înțelegători!
🏆Vă doresc tuturor un an cu împliniri școlare și profesionale, bucurii și gânduri bune!
🙏Să ne dea Dumnezeu un an școlar bun!” a scris pe pagina de Facebook primarul municipiului Codlea, Cîmpeanu Mihai.