Acasă Regional Primarul controversat al Brașovului vrea să candideze la președenția USR

Primarul controversat al Brașovului vrea să candideze la președenția USR

0

În aproape doi ani de mandat, primarul Brașovului s-a remarcat mai mult prin faptul că a fost exmatriculat de la universitate și prin derapajele administrative.

Primarul Brașovului, Allen Coliban, dorește să candideze la președinția USR, împotriva lui Cătălin Drulă, la alegerile care vor avea loc în luna iulie, au declarat pentru Digi24.ro surse din echipa Curaj, care reunește în prezent curentele de opoziție din interiorul partidului. Sursele citate au explicat că motivul pentru care Cătălin Drulă a decis să mute alegerile din octombrie pentru luna iulie a fost exact împiedicarea coagulării opoziției interne, mai ales în contextul în care plecarea grupării Cioloș a generat noi nemulțumiri la adresa actualei conduceri. 

Echipa Curaj va organiza alegeri primare pentru desemnarea contracandidatului lui Drulă, la care vor concura Allen Coliban, primarul Brașovului, Cătălin Teniță, deputat, fondator PLUS, și Mihai Polițeanu, deputat de Prahova.

Cele mai mari șanse de victorie îi revin însă lui Coliban, care se bucură de o mai mare simpatie în rândul membrilor USR, susțin cei de la digi24,

pentru că în realitate, primarul Allen Coliban nu este văzut bine, mai ales după ce a fost implicat în mai multe scandaluri printre care amintim cel al studiilor. Mai exact, primarul a susținut că este absolvent de AC, dar de fapt era exmatriculat. De asemenea, nu trebuie omis nici ce scriau cei de la jurnalul.ro:

Contract de publicitate încheiat, în două minute, între Primăria Brașov și firma nou-înființată a unui consilier județean de la USR

Tot în dreptul USR Brașov poate fi amintit și faptul că administrația condusă de Allen Coliban este singura din Brașov și probabil din țară care a vrut să interzică accesul brașovenilor la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local Brașov. Drept pentru care a fost ”somat” de Avocatul Poporului să îi informeze pe consilierii locali USR și pe angajații săi că nu pot INTERZICE accesul brașovenilor, cu atât mai mult ziariștilor!

Avocatul Poporului condamnă atitudinea comunistă a aleșilor USR care au vrut să evacueze doi jurnaliști din sala de ședințe a Consiliului Local

”Ăsta este scopul: să redăm speranța că USR mai e ceea ce a promis la început că e: șansa de reformare a clasei politice, prin urmare șansa de reformare a statului român”, au explicat sursele citate.