Acasă Administrativ Președintele Consiliului Județean prezent la „Business breakfast – Forme colective pentru dezvoltarea...

Președintele Consiliului Județean prezent la „Business breakfast – Forme colective pentru dezvoltarea afacerilor”

0

Şerban Todorică-Constantin, Președintele Consiliului Județean, a fost prezent ieri la evenimentul „Business breakfast – Forme colective pentru dezvoltarea afacerilor”. Președintele a acceptat această invitație, deoarece susține dezvoltarea economică sănătoasă a județului Brașov. Acest subiect reprezintă chiar una dintre dintre prioritățile sala, după cum a susținut.

„În această dimineaţă am luat parte la evenimentul „Business breakfast – Forme colective pentru dezvoltarea afacerilor”. Am acceptat cu încântare această invitaţie, deoarece dezvoltarea economică sănătoasă a județului Brașov este une dintre prioritățile mele.

 Am dedus de-a lungul timpului că un om de business poate să devină un om foarte bun pentru administraţie. Îmi permit să fac această afirmaţie, deoarece cetăţenii comunei Prejmer mi-au oferit toată încrederea şi susţinerea lor timp de cinci mandate.

 Respect şi sunt respectat, ajut şi sunt ajutat. Am deprins aceste obiceiuri din perioada în care am activat în mediul privat şi am văzut ce înseamnă să ai obligaţii, să dai salarii, să vezi că nu ai încasările pe care le-ai preconizat.

 Activitatea din mediul privat m-a determinat să conştientizez că am o responsabilitate colectivă faţă de angajaţi, pe care am continuat-o şi în administraţie şi de la care nu mă dezic.

 În anul 2020, Partidul Naţional Liberal şi preşedintele de atunci al Consiliului Judeţean, Adrian-Ioan Veştea, actualmente Ministru al Dezvoltării, Lucrărilor publice şi Administraţiei, mi-au oferit votul de încredere în ceea ce priveşte venirea mea în cadrul CJ Braşov, în funcţia de consilier judeţean, vicepreşedinte şi mai apoi în cea de preşedinte.

 Liderii politici din Braşov, alături de Adrian-Ioan Veştea au înţeles că în Braşov potenţialul economic şi turistic este ridicat, prin urmare este nevoie de o mobilitate mai bună, în special în a determina o ascensiune a mediului de afaceri mai pregnantă, o dezvoltare şi o consolidare a lui.

 Astfel, în data de 15.06.2023 s-a deschis Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav care facilitează implementarea în Braşov a unui model de dezvoltare bazat pe valorificarea oportunităţilor şi beneficiilor rezultate din implementarea unor proiecte economice colective.

 Sunt convins că oamenii de afaceri de pretutindeni vor şti cum să valorifice şansa aeroportului din Braşov.

 Viitorul este al cooperării; al cooperării dintre administraţia publică locală şi mediul de afaceri. În relaţia cu omul de business este important ca omul din primărie sau din consiliul judeţean să asigure tot sprijinul – în limita prevederilor legale, să nu îl ţină în loc pentru obţinerea unui aviz mai mult decât este necesar şi să ia măsurile necesare pentru eliminarea pe cât posibil a birocraţiei excesive.

Susțin mediul de afaceri în cel mai sincer mod!

Felicit organizatorii că s-au gândit la acest format care mi-a plăcut şi m-a inspirat. Vă doresc zile frumoase la Braşov şi fie ca bazele de discuţii pe care le-am pus împreună aici să continue cu mult succes și să genereze rezultate frumoase, pe măsura muncii asidue depuse de către fiecare dintre noi!”, a transmis Şerban Todorică-Constantin, Președintele Consiliului Județean.

Articolul precedentFOTO.Lacrimi de neputință pe fețele părinților împovărați de cheltuieli zilnice! Încotro se îndreaptă țara asta!
Articolul următorDiana Maria, campioana la arte marțiale mixte, premiată de Primăria Feldioara