Acasă Actualitate Diana Maria, campioana la arte marțiale mixte, premiată de Primăria Feldioara

Diana Maria, campioana la arte marțiale mixte, premiată de Primăria Feldioara

0

Diana Maria, campioana la arte marțiale mixte, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care mulțumește Primăriei Feldioara și primarului Sorin Taus pentru premium oferit. Sportiva a fost recompensată cu o placheta de onoare și un premiu în bani, pentru ultimele rezultate obținute în sporturile practicate.

„Duminică, în data de 03.09, mi-a fost înmânat din partea primăriei Feldioara și a domnului primar Sorin Taus, o placheta de onoare pentru rezultatele sportive obținute și un premiu în bani pentru ultimele rezultate obținute în sporturile practicate. Câteva, și cele mai recente dintre acestea sunt:

-triplă campioană națională în Kempo, anul 2022

-dubla vicecampioană națională în Kempo, anul 2022

-locul 4 la Campionatul European de Grappling UWW 2023

-vicecampioană națională în Kempo 2023

-locul 3 la Campionatul Mondial de Hand-to-Hand Fighting 2023

Doresc să îi mulțumesc antrenorului meu Nicușor Ilie pentru tot sprijinul acordat în decursul timpului, lecțiile și antrenamentele oferite și pentru toată răbdarea și dedicația pe care o are în profesia sa de antrenor.

Mulțumesc Primaria Feldioara pentru acest premiu. Mulțumesc Centru de Informare Turistica Feldioara pentru promovarea sportivilor feldioreni.

Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit, încurajat, susținut sau ambiționat în decursul timpului.”, a spus Diana Maria, campioana la arte marțiale mixte.

Articolul precedentPreședintele Consiliului Județean prezent la „Business breakfast – Forme colective pentru dezvoltarea afacerilor”
Articolul următorConsiliul Județean Covasna susține familiile covăsnene