Acasă Sănătate-Educație Premii în bani pentru elevii premianți din Vama Buzăului. Tabere de vară...

Premii în bani pentru elevii premianți din Vama Buzăului. Tabere de vară gratuite finanțate de Primărie

0
Performanța școlară este premiată la Vama Buzăului. Poate ar fi bine și ca alte primării să ia exemplu și să stimuleze actul educațional. Primăria comunei Vama Buzăului a oferit la sfârșitul acestui an școlar „Premiile de excelenţă pentru rezultate deosebite la învăţătură” elevilor din clasele V-VIII, care au obţinut premiile I, II sau III. Școlarii au primit și premii în bani. Surprizele nu se termină aici. Pe perioada vacanței de vară elevii din Vama Buzăului sunt așteptați la cele trei tabere de vară: Junior Ranger, Metoda Feuerstein și Pictură, susținute financiar de Primăria Comunei Vama Buzăului.
Urmare a efortului depus pe parcursul anului școlar 2022 – 2023 de către elevii, părinții și cadrele didactice dar și a rezultator bune și foarte bune obținute, Primarul Comunei Vama Buzăului – Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, a adresat, la festivitatea de închidere a anului școlar, un mesaj de mulțumire și felicitare.
Primăria comunei Vama Buzăului, a oferit la sfârșitul acestui an școlar, „Premiile de excelenţă pentru rezultate deosebite la învăţătură”, elevilor din clasele V-VIII, care au obţinut premiile I, II sau III.
La propunerea primarului Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, Consiliul Local Vama Buzăului a aprobat ca pe lângă premierea Școlii Gimnaziale să fie adăugată și această componentă financiară, respectiv: premiul I (300 lei), premiul II (250 lei), premiul III (200 lei).
Le mulțumim și îi felicităm pe toți elevii care au obținut rezultate deosebite la învăţătură, dar şi pe cadrele didactice şi părinţii care i-au susţinut pentru ca acest lucru să fie posibil!
Pe perioada vacanței de vară elevii din Vama Buzăului sunt așteptați la cele trei tabere de vară: Junior Ranger, Metoda Feuerstein și Pictură, susținute financiar de Primăria Comunei Vama Buzăului.” au declarat reprezentanții Primăriei Vama Buzăului.
Articolul precedentAna Predescu: ,, Minunea,, așa cum este mai nou folosit termenul pentru a defini de fapt, normalitatea, una pe care mult mai mărunțelul Sibiu o are de prin 1997, ținu mai puțin de 3 zile, practic o zi!”
Articolul următorLucian Patrașcu– „ Incompetența lui Coliban distruge potențialul turistic al Brașovului”