Acasă Parlamentar de Brașov Ana Predescu: ,, Minunea,, așa cum este mai nou folosit termenul...

Ana Predescu: ,, Minunea,, așa cum este mai nou folosit termenul pentru a defini de fapt, normalitatea, una pe care mult mai mărunțelul Sibiu o are de prin 1997, ținu mai puțin de 3 zile, practic o zi!”

0

Inaugurarea Aeroportului Internațional Brașov a reprezentat subiectul numărul unu al săptămânii trecute. Nu au întârziat să apară însă și problemele legate de acesta. Deputatul PUSL de Brașov Ana Loredana Predescu face o analiză la rece legată de ceea ce se întâmplă pe aeroportul de la poalele Tâmpei.

Nefiind omul care să mă entuziasmez așa ușor și la grămadă când vine vorba de proiecte gestionate de reprezentanti ,,pe persoană fizică ,, ai autorităților publice locale, am zis să fiu eu scepticul de serviciu și să mă siderez doar după ce văd minunea funcțională!

A se înțelege aeroportul International Veștea. Pardon, Brașov. Căci cred este al tuturor brașovenilor. Adică și al celor de la PSD, USR, PUSL, AUR, etc, dle Veștea!
,, Minunea,, așa cum este mai nou folosit termenul pentru a defini de fapt, normalitatea, una pe care mult mai mărunțelul Sibiu o are de prin 1997, ținu mai putin de 3 zile, practic o zi ! Pentru că din a doua, călătorii ,, aterizează,, în Brașov cu … autobuzul. De la Bucuresti. Deci fac mai mult decât zborul în sine pentru a ajunge acasă.
Pentru că, după ora 19, gata, se închide la aeroport! Nu -i bai, facem un ,, românism,, și vă aterizăm în București după care aveți un drum gratuit cu autobuzul spre Brașov! Deci cum?
Dar stați că ne-a liniștit domnul Veștea! A declarat că, dumnealui gata, și-a încheiat misiunea mesianică, a ridicat zidurile, destul! Nu este treaba domniei sale pe mai departe!
Oare a spus-o în calitate de încă președinte de consiliu al Brașovului sau ca ministru al dezvoltării? Eu cred că așa cum a decontat fericirea va deconta și eșecul. Doar că de data aceasta ca ministru al dezvoltării!
Practic a lăsat Brașov ul în aer! ,, Atâta s-a putut,, !! Ca să citez un prieten !
PS: prea multă fanfaronadă, dle Veștea, pentru îndeplinirea fișei postului, nu un favor făcut brașovenilor!” este mesajul postat pe pagina de Facebook de către parlamentarul Ana Loredana Predescu.
Articolul precedentCea mai tare șahistă din România are 15 ani se află la Brașov! Are în palmares și un record mondial! (FOTO)
Articolul următorPremii în bani pentru elevii premianți din Vama Buzăului. Tabere de vară gratuite finanțate de Primărie