Acasă Local Premieră la Brașov! O femeie, candidat la funcția de președinte al Consiliului...

Premieră la Brașov! O femeie, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean! Ea este cea care îi va strica calculele liberalului Adrian Veștea

0

Este anul femeilor! Este anul de AUR pentru brașoveni!
Alianța Pentru Unirea Românilor (AUR) a luat decizia de a o nominaliza pe Ana Loredana Predescu, actual deputat de Brașov, pentru funcția de președinte al Consiului Județean Brașov. Pentru județul Brașov este o adevărată premieră. Niciun partid politic nu a mai susținut o femeie pentru președinția Consiliului Județean.

Acest pas reprezintă nu doar o provocare adresată coaliției PNL-PSD, ci și o promisiune de aducere a unei noi viziuni în administrația locală. Ținând cont că la Brașov au fost doar înțelegeri de partid pe sub masă între cele PSD și PNL, este timpul ca județul Brașov să se schimbe, este nevoie de o administrație care să se concentreze pe dezvoltare, nu pe bunăstarea membrilor de partid cum s-a întâmplat până acum. Este momentul ca PNL și PSD să-și ia mâinile de pe Brașov.

Păpușarii trebuie să dispară din administrația județeană. Județul are nevoie de oameni competenți, nu de combinatori politici! Am văzut cu toții cum se pregătește blatul dintre PSD și PNL! Într-o emisiune televizată, Marian Rasaliu, candidatul social-democrat la Consiliul Județean, îl lăuda pe liberalul Adrian Veștea ca și cum ar fi fost din același partid.Deci clar că sunt singura candidată care vrea să câștige județul și îl voi câștiga. PSD va avea o mână moartă, ca la fiecare 4 ani.

Peisajul politic local are clar nevoie de un suflu nou, după zeci de ani în care PNL s-a aflat la conducerea județului, iar PSD a fost eternul partid de opoziție, dar care nu a deranjat deloc conducerea administrativă, județul fiind împărțit frățește.Candidatura mea la președinția Consiliului Județean Brașov reprezintă un demers firesc după ce din anul 2020 reprezint interesele brașovenilor în Camera Deputaților. Am avut nu mai puțin de 94 de propuneri legislative, din care 22 au fost promulgate legi.

Am făcut parte din Comisia pentru Industrii și Servicii, dar și din Comisia pentru Învățământ. Foarte multe dintre proiectele mele legislative vizează educația. Ca fost cadru didactic, dar și ca mamă a doi copii, consider că învățământul trebuie să reprezinte cu adevărat o prioritate. Să nu mai avem școli cu WC-ul în curte, să avem o infrastructură conectată la viitor. În ultimii ani, administrația liberală s-a concentrat doar pe un singur proiect, mai exact pe Aeroportul Brașov. Rezultatul îl vedem cu toții, aeroportul are un program de supermarket și doar 5 curse pe săptămână. Aceasta este marea realizare din ultimii 10 ani!”, a spus Ana Loredana Predescu, deputat de Brașov, candidat la președinția Consiliului Județean Brașov.