Acasă Actualitate Prefectura Brașov: Inlocuitorul de drept al primarului este Sebastian Rusu, nu Adriana...

Prefectura Brașov: Inlocuitorul de drept al primarului este Sebastian Rusu, nu Adriana Miron!

0

Viceprimarul municipiului Brașov, Sebastian Rusu a susținut o conferință de presă la sediul Primăriei.

În cadrul conferinței, viceprimarul Brașovului a vorbit despre „nepriceperea și proasta gestionare” a Primăriei Brașov.

Viceprimarul Rusu susține că pe intranetul Primăriei a apărut un act adițional la contractul de management al doamnei administrator public prin care în lipsa primarului Brașovului, aceasta îi va îndeplini îndatoririle.

„Este o situație generată de dorința, probabil, de putere a doamnei administrator și modul prin care dânsa îl conduce pe domnul Coliban.”, a declarat viceprimarul municipiului Brașov

Acest act este civil, între două părți, primarul municipiului Brașov și „numita din pix, fără concurs și fără a fi funcționar public”, administratorul public, după cum declară viceprimarul Rusu.

Viceprimarul susține că primarul Allen Coliban, nu are habar de codul administrativ și se lasă condus de doamna administrator Miron care este condamnată penal. Astfel, primarul Coliban uită de sloganul mult promovat în campania USR, „fără penali în funcții publice”.

„Ca urmare a acestor nelegalități, ieri, am sesizat Instituția Prefectului județului Brașov, iar azi am demarat procedurile referitoare la desființarea actului nelegat de către Instanța de Contencios”., precizează viceprimarul Brașovului.

Reamintim că, primarul Allen Coliban a mai fost plecat în concediu o săptămână și jumătate în perioada în care s-a desfășurat Parada Junilor.

Articolul precedentUn brașovean a fost dat dispărut. L-ați văzut?
Articolul următorBrașovenii sunt invitați la ”Marșul Bicicliștilor”