Acasă Sport Brașovenii sunt invitați la ”Marșul Bicicliștilor”

Brașovenii sunt invitați la ”Marșul Bicicliștilor”

0

Asociația Tot Mai Verde din Brașov, invită comunitatea brașoveană, să participe la evenimentul ‘Marșul Bicicliștilor’ (Masa Critică), care va avea loc în data de 27.05.2022, în Brașov. Vremea se anunță caldă, fără șanse de ploaie.

Este al doilea an consecutiv în care Asociația Tot Mai Verde organizează acest eveniment. În anul precedent, la cele 5 ediții au fost peste 250 de participanți.

Acesta este un eveniment cu un scop ecologist, care are rolul de a promova bicicleta ca mijloc de transport ecologic, economic, sănătos şi de multe ori mai rapid prin oraș dar și de a atrage atenția autorităților asupra necesității dezvoltării unei infrastructuri bine puse la punct pentru circulația bicicliștilor.

La eveniment  se estimează un număr de aproximativ 100 de persoane de toate vârstele. Acțiunea constă într-o plimbare pe biciclete, cu plecare de lângă Primăria Brașov (la Lupoaică), str.  blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, blvd. Iuliu Maniu, Primărie. Traseul are 13 km și poate fi parcurs fără a cauza blocaje majore în trafic.

Program:
17:30 – 18:00  Întâlnire la Primăria Brașov (la Lupoaică)
18:00 pornire traseu: Primăria Brașov (la Lupoaica), str. blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, giratoriu Poienelor, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, blvd. Griviței, str. 13 Decembrie, blvd. Iuliu Maniu, Primărie.

Pe toată lungimea traseului se vor respecta prevederile OUG nr. 195/2002.

Articolul precedentPrefectura Brașov: Inlocuitorul de drept al primarului este Sebastian Rusu, nu Adriana Miron!
Articolul următorLacul Ursu și Drumul Sării, locuri emblematice pentru sănătate în Centrul României, modernizate cu sprijinul financiar al Uniunii Europene