Acasă National PNL îi obligă pe liderii organizațiilor județene să candideze la alegerile locale....

PNL îi obligă pe liderii organizațiilor județene să candideze la alegerile locale. Ce s-ar întâmpla la PSD cu o astfel de măsură?

0

Conducerea PNL a luat decizia ca toți liderii organizațiilor județene să candideze la alegerile locale, la primărie sau Consiliul Județean.

„Trebuie menţionat însă că vom ţine cont de specificul local, de situaţiile în care avem deja candidaţii stabiliţi sau în care aceştia candidează pentru un nou mandat. Este datoria liderilor judeţeni ai PNL să fie primii care îşi asumă lupta electorală pe plan local. Cuvintele de ordine trebuie să fie „asumare şi responsabilitate”, iar liderii organizaţiilor sunt cei care cunosc cel mai bine atât problemele din judeţ, cât şi oportunităţile specifice regiunilor”, a precizat Lucian Bode, secretarul general al PNL.

Interesant ar fi dacă s-ar lua această măsură și la PSD. Sunt lideri în țară care ar ”rupe” tot la alegeri și ar câștiga, dar sunt și unii care stau la ascunși, la cutie și își securizează doar locul lor din Parlament. Ce scor ar scoate PSD la Brașov?

De altfel, decizia PNL este firească. Un lider îl vezi pe ”câmpul de luptă”, la ”război”, nu fuge.