Acasă Regional Peste 60 de echipaje la Transylvania Classic 2023, raliul de legendă al...

Peste 60 de echipaje la Transylvania Classic 2023, raliul de legendă al Sibiului

0
Viteză și eleganță! Transylvania Classic 2023, având un traseu de peste 400 km pe cele mai frumoase drumuri din zonă, se desfășoară între 10-12 august, cu startul în centrul istoric al Sibiului.
Peste 60 de echipaje participă anul acesta la binecunoscutul raliu de regularitate, Transylvania Classic, cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2023.
De astăzi, 10 august și până sâmbătă, 12 august, centrul istoric al Sibiului va fi punctul de întâlnire al mașinilor clasice și electrice într-o competiție care se va desfășura pe un traseu de peste 400 de km, pe cele mai frumoase drumuri din județ. Echipajele înscrise vor avea ocazia să descopere astfel zonele pitorești din Mărginimea Sibiului, bisericile fortificate din Richiș, Pelișor și Biertan și, desigur, vor avea ocazia să urce pe Transfăgărășan până la Bâlea Lac.
Startul festiv este programat în această seară, la ora 19.00, în Piața Mică, iar vineri și sâmbătă se vor desfășura probele speciale de regularitate. Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, în aceeași Piață din Sibiu, cu începere de la ora 20.30.
Transylvania Classic este un eveniment organizat de ACS Scorpions Motors Festival.” au declarat reprezentanții Primăriei Sibiu.
Articolul precedentTrei companii românești au depus oferte pentru construirea Parcului Fotovoltaic de la Stupini
Articolul următorPROMEX S.A, cel mai vechi producător de excavatoare din România, a ieșit din insolventa cu doi ani mai devreme