Acasă Primar de Brașov Peste 400 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea DJ1021, Valea Doftanei...

Peste 400 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea DJ1021, Valea Doftanei – Săcele

0
Virgil Popa, edilul săcelenilor, a comunicat printr-un mesaj pe rețelele de socializare că s-a semnat certificatul de urbanism pentru reabilitarea și modernizarea DJ1021, Valea Doftanei – Săcele. Investiția se rridică la peste 400 de milioane de lei.
În această săptămână am semnat certificatul de urbanism privind “Reabilitare și modernizare DJ102I, Valea Doftanei – Săcele, tronsonul 2 între km 50 (limită jud. Prahova) și km 63, în lungime totală de 12435, 70 m”, solicitat de către proiectantul SC Grafic Trends SRL.
Salut decizia Guvernului României de a moderniza acest drum județean, investiție care va ajuta la dezvoltarea economică și turistică a Municipiului Săcele.
Totodată, prin modernizarea acestui drum valorile de trafic vor crește semnificativ în orașul nostru, iar în acest sens am demarat discuții cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și cu reprezentanții DRDP Brașov în vederea realizării unei noi centuri ocolitoare a Municipiului Săcele.
Drumul județean Săcele – Valea Doftanei va avea o lungime de 25.63 km, iar valoarea investiției se ridică la peste 400 milioane lei.” a transmis Virgil Popa, edilul din Săcele.
Articolul precedentZona Gârcin din Săcele ”îngropată” în deșeuri! Noi acțiuni de ecologizare
Articolul următorCanionul 7 Scări, deschis numai în weekend! Din 27 mai, va fi deschis zilnic