Acasă Primar de Brașov Penibil! Primăria Brașov are reprezentant în CA-ul Companiei Apa, dar primarul USR...

Penibil! Primăria Brașov are reprezentant în CA-ul Companiei Apa, dar primarul USR se plânge pe Facebook că directorul are salariu de peste 8000 de euro pe luna!

0

Luni, 08 aprilie, primarul Coliban s-a trezit după 4 ani de mandat și s-a arătat deranjat de salariul baban al directorului Companiei Apa Brașov, anunțând totodată că va interveni în procesul de recrutare. Fals!

Un cititor ne-a semnalat faptul că aceste declarații ale primarului sunt doar „vorbe în vânt” căci Primăria Brașov are reprezentant în CA-ul Companiei Apa.

„Bună ziua! Am văzut articolul referitor la concursul organizat pentru postul de director a compania apa. Anunțul pentru postul vacant a fost scos de pe site-ul Companiei. Una din condiții era îndeplinită doar de o singură persoană, care este în funcție de conducere. CL este reprezentat în CA de d-na Dicu, încă din administrația anterioară. Au trecut 4 ani și actuala administrație nu s-a gândit la Compania Apa, altfel probabil ar fi verificat dacă nu cumva reprezentatul CL în CA este în incompatibilitate cu această poziție, având soțul pensionar, dar angajat al companiei. https://www.apabrasov.ro/documente/pdfs/publice/Declaratii_avere_2022.pdf, ne-a scris un cititor.

Primarul Coliban și-a adus aminte după 4 ani, în precampanie electorală, ca instituția pe care o conduce deține 42% din Compania Apa Brașov