Acasă Local Pe Costel îl doare la Bască! Lista candidaților PSD la Consiliul Local

Pe Costel îl doare la Bască! Lista candidaților PSD la Consiliul Local

0

PSD și-a definitivat lista pentru Consiliul Local. Cum era de așteptat, ”pedeliștii” din noul PSD și-au găsit loc pe listă, unii la municipiu, alții vor merge la județ. Interesant este faptul că liderul partidul, Lucian Pătrașcu se află pe toate listele. Este și candidat la președinția Consiliului Județean, dar, deschide și listele de consilierii de la municipiu și județ. Cu alte cuvinte, nu are o țintă clară, ori partidul duce lipsă de lideri. Totuși, la un partid de calibrul PSD să nu reușească să aibă oameni diferiți la județ și municipiu, spune multe…Interesant este și modul cum noii veniți au sărit direct pe liste, spre nemulțumirea oamenilor vechi din partid, care au muncit ani la rând în interiorul organizației.

Lista consilierilor locali PSD este deschisă de Lucian Patrașcu, 42 de ani, de profesie economist, fost consilier local al Consiliului Local Brașov în perioada 2016 – 2018 și în perioada 2020 – 2022, fost secretar de stat în perioada 2018 – 2020, fost subprefect în perioada 2022 – 2024.

Al doilea loc pe lista consilierilor locali PSD este ocupat de Alexandra-Ioana Crivineanu, 36 de ani, de profesie jurist, actual consilier local al Municipiului Brașov, la al doilea mandat, liderul de gup al consilierilor locali PSD Brașov, în timp ce al treilea loc pe lista consilierilor locali este ocupat de Sorin Bâscă, 42 ani, de profesie economist.

Locurile patru și cinci sunt ocupate de avocat Ioana – Adriana Henegar, 41 de ani și de Mihai Costel, fost cadru didactic asociat Universității Transilvania, Facultatea de Drept și Academia Forțelor Aeriene, 39 de ani, fost viceprimar al Municipiului Brașov în perioada 2016 – 2020, consilier local 2008 – 2014, fost președinte PMP organizația județeană Brașov.

Locul șase este ocupat de Raluca Stancu, de profesie inginer, de 35 ani, actual consilier local la Primăria Brașov.