Acasă National Până la 200.000 de lei sprijin din partea Guvernului pentru românii din...

Până la 200.000 de lei sprijin din partea Guvernului pentru românii din diaspora care vor să investească într-o afacere în țară

0
Guvernul vine în sprijinul românilor din diasporă care doresc să investească într-o afacere în țară.
Românii din diaspora care vor să investească într-o afacere în țară pot primi până la 200.000 de lei sprijin din partea Guvernului, prin programul Start-Up Nation.
Start-Up Nation este un program care s-a bucurat de mare succes în trecut. Așa că, în funcție de numărul de cereri, bugetul programului poate fi mărit la rectificarea bugetară.
Înscrierile se fac exclusiv online, pe platforma https://granturi.imm.gov.ro/ până la 1 septembrie. Tot aici puteți găsi și mai multe informații despre program și despre condițiile de aplicare.” a declarat într-o postare pe Facebook prim-ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă.
Românii din diaspora pot primi suma maximă de 200.000 de lei pentru deschiderea unei afaceri atâta timp cât aceștia își asumă crearea a două locuri de muncă prin proiectul propus. Dacă se va crea un singur loc de muncă, atunci suma maximă care va putea fi primită este de 100.000 de lei.
Articolul precedentJudecătorii au dispus suspendarea executării pedepsei de 2 ani și 2 luni închisoare aplicate miliardarului Ioan Neculaie
Articolul următorDacă îndrăznești să ”urci cu moartea în rucsac” plătești anticipat costuri de 15.000 de euro