Acasă Social Pădurea smart-tech din Brașov! Uforest va lansa 4 noi păduri urbane în...

Pădurea smart-tech din Brașov! Uforest va lansa 4 noi păduri urbane în 4 orașe europene diferite: Dublin, Milano, Barcelona și Brașov

0
Universitatea Transilvania din Brașov, wownature și Uforest își unesc forțele pentru a lansa un nou proiect inovator: pădurea smart-tech din Brașov!
”Pădurea smart-tech este unul dintre cele 4 proiecte inovatoare care vor fi lansate în timpul #SăptămânaPădurilorUrbaneEuropene, promovată de Uforest. În luna decembrie Uforest va lansa 4 noi păduri urbane în 4 orașe europene diferite: Dublin, Milano, Barcelona și Brașov. Fiecare proiect va fi diferit pentru a răspunde nevoilor comunităților locale, în timp ce promovează orașe mai verzi și mai sănătoase.
Uforest este un proiect european care promovează inovația și cunoștințele în domeniul silviculturii urbane, cu scopul de a sprijini tranziția verde a orașelor”, au precizat reprezentanții Universității Transilvania Brașov.
Articolul precedentDeși au cumpărat bilete de avion pentru a ateriza la Brașov, mulți pasageri s-au trezit că vor ajunge la Bacău
Articolul următorDrapelul Național al României arborat pe Vârful Moldoveanu din masivul Făgăraș (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.