Acasă Actualitate Deși au cumpărat bilete de avion pentru a ateriza la Brașov, mulți...

Deși au cumpărat bilete de avion pentru a ateriza la Brașov, mulți pasageri s-au trezit că vor ajunge la Bacău

0
Un brașovean ne-a semnalat problema pe care o întâmpină în ce privește zborul cu un avion ce aparține companiei DAN AIR. Acesta a cumpărat biletul pentru 22 decembrie 2023 (dus) și 5 ianuarie 2024(întors), cu plecare de pe aeroportul Brașov.  Numai că între timp, compania a anunțat că se mută la Bacău, astfel că pasagerii vor trebui să se descurce cu transferul până acolo. DanAir a anunțat că asigură transferul doar până în data de 10 decembrie 2023. Nici varianta de a returna banii nu este în favoarea pasagerului. Chiar dacă își primește banii înapoi, în acest moment nu se mai găsesc prețuri rezonabile la bilete, ci unele uriașe. Cu alte cuvinte, călătorul pierde indiferent de varianta aleasă.
Am cumpărat bilete de călătorie în perioada 22 decembrie și respectiv 05.01.2024 către aeroportul Brașov. Din motive  cunoscute aceasta companie a oferit 2 variante total favorabile doar pentru ei, aceea de a returna banii înapoi sau de a accepta zborul către Bacău în alta zi. Problema este ca nu oferă transport către Brașov cum ar fi normal sa asigure. Atât eu cât și foarte multe persoane suntem în aceeași situație  și varianta de rambursare este la fel de nefavorabilă deoarece în acest moment când am primit această notificare preturile de la bilete sunt duble la alte companii.Este o înșelătorie și sper ca și alte persoane sa afle despre cum tratează aceasta companie pasagerii. Sunt foarte multe persoane în situația mea, sunt sute de persoane”, ne-a scris un brașovean pe adresa redacției.
Într-o conversație cu reprezentanții DAN AIR, aceștia i-au transmis pasagerului că după 10 decembrie, fiecare se descurcă cum poate cu transferul spre Bacău sau Brașov.
Transferul cu autocarul pe ruta Bacău-Brașov și retur este asigurat doar pentru perioada de tranziție cuprinsă în intervalul 13 noiembrie-10 decembrie. Începând cu data de 11 decembrie, odată cu trecerea la noul program de operare, transferurile de la Brașov vor fi sistate. Pasagerii care acceptă reacomodările pe aeroportul din Bacău, vor fi responsabili și pentru transferul către noul aeroport de decolare”, i-au răspuns reprezentanții DAN AIR brașoveanului care încerca să afle ce se întâmplă cu transferul.
Articolul precedentUn camion care transporta combustibil termic s-a răsturnat pe DN13 (FOTO)
Articolul următorPădurea smart-tech din Brașov! Uforest va lansa 4 noi păduri urbane în 4 orașe europene diferite: Dublin, Milano, Barcelona și Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.