Acasă Local Organizația municipală a Partidului Social Democrat și-a ales organele de conducere pentru...

Organizația municipală a Partidului Social Democrat și-a ales organele de conducere pentru următorii patru ani. Subprefectul Lucian Patrașcu a fost reales președinte al PSD Municipiul Brașov

0

Organizația municipală a Partidului Social Democrat s-a reunit duminică, 7 mai 2023, pentru a-și alege conducerea pentru viitorii patru ani, în prezența a peste 500 de membri și peste 20 de invitați.

Președinte al Organizației municipale a Partidului Social Democrat  a fost reales subprefectul Lucian Patrașcu. Biroul permanent al organizației municipale PSD Brașov are următoarea componență: Primvicepreședinte Șeitan Cătălin, Vicepresedinți: Bunghiuz Marius, Bogdan Mircea, Niță Emil, Crivineanu Alexandra Ioana, Ilie Laurențiu, Marchiș Flavius, Preda Emanuel, Răducanu Gabriel și Oprică Adrian.  Secretar executiv a fost ales Onescu Cornel. Membri biroului: Demeter Ramona, Vasile Alexandra, Alecu Ștefan, Raluca Stancu, Achim Silviu, Aron Adorian, Potea Marius, Baciu Vasile, Răducan Andrei, Mada Ciprian și Antohe George. Biroul permanent ales, este completat cu Av. Ioana – Adriana Henegar, Președinte OFSD Municipiul Brașov și Stroe Ioan, Președinte al OPSD Municipiul Brașov.

În cadrul discursului premergător scrutinului, Președinte Organizației Județene a PSD  Brașov, senator Marius – Alexandru DUNCA a declarat În primul rând vreau să-l felicit pe colegul nostru Lucian Patrașcu pentru realegerea în funcția de președinte al Organizației municipale PSD Brașov. Lucian a demonstrat și demonstrează în fiecare zi că este acolo unde

trebuie să fie. Are o putere de muncă fantastic de mare. Are capacitate de înțelegere a fenomenelor sociale, tratează cu multă înțelepciune și rigurozitate toate situațiile ce țin de el.

            Felicit și echipa de conducere aleasă astăzi. Îl felicit pe Adrian Oprică pentru că a răspuns pozitiv demersului nostru și a venit alături de organizația municipală pentru a munci alături de noi pentru Brașov și pentru Brașoveni. Știu că nu a fost o decizie ușoară, dar noi, partidul nostru, apreciem venirea ta în rândurile noastre.

Eu am convingerea că numai noi, PSD vom reuși să redăm Brașovului strălucirea de odinioară. Dar pentru asta va trebui să ne așezăm în jurul lui Lucian. Brașovul este orașul nostru și noi vrem o altă soartă pentru el

            Îl luarea de cuvânt de la sfârșitul conferinței, subprefectul Lucian Patrașcu, președintele Organizației Municipala e a PSD Brașov a declarat următoarele „ Credem cu tărie că fiecare om merită o viață demnă și fericită, și asta o spunem în calitate de sociali-democrați, dedicați valorilor noastre fundamentale de egalitate, solidaritate și justiție socială. Trebuie să fim mai uniți ca niciodată! Să trecem cu bine prin aceste vremuri care au impact profund asupra vieților noastre! Noi suntem singurul partid care promovează solidaritatea și egalitatea!

            Împreună construim Brașovul de mâine pentru noi și pentru copiii noștri! Avem dreptul la o viață liniștită în orașul nostru. Împreună construim Brașovul de mâine, un oraș modern care nu și-a uita tradițiile, un oraș normal, un oraș mândru printre orașele Europei.

Vă mulțumesc pentru votul de încredere acordat atât mie cât și echipei mele. Nu vom dezamăgi. Avem în fața un an electoral, un an cu 5 rânduri de alegeri, un an în care va trebui să demonstrăm măsura valorii noastre. Și vom învinge în alegeri! Vom învinge pentru că oamenii vor înțelege că suntem singura soluție care va aduce bunăstare românilor. Că suntem singurul partid care poartă un dialog constructiv cu cetățeanul, singurul partid care ascultă cu real interes vocea comunității.” a mai transmis acesta.

Articolul precedentCompetiție sportivă a persoanelor cu dizabilități intelectuale la Sala sporturilor din Brașov
Articolul următorÎncă 3 intersecții și 35 de treceri de pietoni semaforizate. Se va circula în ritm de melc la Brașov