Acasă Local Oare ce fumează liderii PSD? Aceștia vorbesc de un salt economic…Probabil în...

Oare ce fumează liderii PSD? Aceștia vorbesc de un salt economic…Probabil în gol…

0

Social-democrații par a fi rupți total de realitate!

În timp ce românii de rând se plâng de numărul mare de taxe care sunt tot mai multe pe zi ce trece, de lipsa predictibilității, de schimbările dese în legislația fiscală, pesediștii ies în presă cu declarații care sunt desprinse din alt film, nu din România reală.

Aceștia nu sunt deloc la curent cu nevoile celor din mediul privat și se gândesc doar cum să mai crească salariile neamurilor sau membrilor de partid care au fost ”avansați” pe posturi călduțe la stat. Sunt total absenți și nu văd cât de împovărați sunt micii întreprinzători, contribuabilii de bună credință care își plătesc lunar la timp taxele și impozitele. Din păcate, biciul este pus tot pe cei mici, ca întotdeauna. Marii evazioniști nu sunt controlați, verificați, nu li se confiscă averea, ci din contră, aceștia prosperă.

Drept dovadă că în ultimele luni, guvernanții din PSD-PNL au bulversat efectiv tot mediul privat prin implementarea din scurt a unor măsuri care chipurile vor reduce evaziunea fiscală.

Total fals pentru că tot ce se întâmplă duce la închiderea multor firme, dar și la încurajarea evaziunii fiscale și afacerilor la negru. Birocrația i-a omorât efectiv pe români.

Culmea, toate măsurile s-au luat pe spatele privatului, forțat să plătească bani pentru a se pune la punct cu noile reglementări fiscale. Pentru că PSD nu s-a gândit că pentru societăți va fi o povară financiară în plus semnătura electronică, programul de contabilitate și tot așa. În schimb, la stat nu s-au făcut disponibilizările mult așteptate, nu s-a tăiat din Consiliile de Administrație, nu s-a făcut nimic în privința salariilor de mii de euro lunar de la bugetul de stat. Exemplu ar putea fi directorul de la Compania Apa Brașov care încasează lunar în jur de 8000 de euro! Mai mult decât șefii de la Curtea de Conturi sau Banca Națională. Culmea, este vorba despre o instituție unde acționari principali sunt Consiliul Județean și Primăria Brașov. Ce a făcut acest guvern pentru ca aceste discrepanțe să dispară?

De ce ar rămâne un român în țară sau ar lucra la privat pe 2000-3000 de lei când știe că la stat se încasează și câte 40.000 de lei lunar?

În următoarea perioadă vă vom prezenta ”trântorii” care conduc instituțiile statului din Brașov. Vom arăta brașovenilor cum sunt cheltuiți banii publici pe plimbări fără sens, cum mașinile statului sunt folosite în interes personal, cum directori analfabeți rămân în funcții pe viață pentru că așa vrea acest guvern mediocru.

Este firesc ca politicienii PSD să nu aibă habar de ce se întâmplă în mediul privat cât timp au lucrat numai pe la stat. Ar trebui să iasă pe stradă și să vadă cum sunt înjurați de oamenii simpli, de micii întreprinzători care s-au săturat de această țară care nu oferă o perspectivă, o stabilitate.

Din păcate și pesediștii din Brașov trăiesc în lumea lor, fără a fi la curent cu realitatea! De asta mulți dintre ei stau ascunși și ies în față doar în campania electorală, pentru că le este frică să dea ochii cu alegătorii. Nu-i de mirare nici scorul electoral obținut de fiecare dată de PSD la Brașov. Din cauza lipsei unei viziuni clare, din lipsa comunicării cu managerii firmelor. Normal că din fotoliile călduțe nu au cum să știe cum ce se confruntă brașovenii de rând.