Acasă Oameni faini la Brașov ”Oameni faini la Brașov”, invitat Sorin Taus, primarul comunei Feldioara, realizator Cristi...

”Oameni faini la Brașov”, invitat Sorin Taus, primarul comunei Feldioara, realizator Cristi Florea

0

Este unul dintre cei mai apreciați primari din județul Brașov. A investit mult în educație, sănătate, dar și infrastructură! Este vorba despre Sorin Taus, primarul comunei Feldioara. Acesta vine la emisiunea ”Oameni faini la Brașov” să prezinte pe larg ce s-a realizat în ultima perioadă în comunitatea pe care o păstorește.

Când?

Joi, de la ora 17.00!

Unde?

Aici, pe site-ul www.transilvania365.ro, canalul de Youtube, dar și pe pagina de Facebook a ziarului!

Articolul precedentZiua Mondială a Donatorului de Sânge a fost sărbătorită de jandarmii brașoveni la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Brașov
Articolul următorReacționează și Parchetul la câteva săptămâni după ce o femeie s-a autoincendiat în Poiana Brașov. Vezi mesajul dramatic al victimei!
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.