Acasă Administrativ O nouă finanțare din fonduri europene pentru Comuna Vama Buzăului

O nouă finanțare din fonduri europene pentru Comuna Vama Buzăului

0

Primăria Vama Buzăului anunță că a fost aprobată cererea de finanțare depusă prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, (Componenta C7 – Transformare digitală) pentru proiectul prin care Biblioteca comunală Vama Buzăului va avea un nou sediu (la parterul Complexului Cultural “Sf. Nicolae” Vama Buzăului), va fi modernizată, renovată și echipată pentru a fi transformată într-un hub digital de educație.

Pe lângă partea de bibliotecă propriu-zisă, cu sală de lectură modernă, va fi amenajată o sală de curs cu echipamente IT, vor fi amenajate ateliere de robotică cu imprimantă 3D, audio-video, de artă și meșteșuguri, etc.

„Valoarea totală a proiectului este de 1.199.769,36 lei. Tot în cadrul proiectului Banca Mondială va organiza cursuri de competențe digitale de bază pentru toți cei care nu au acces la astfel de resurse.”, a transmis Tiberiu Nicolae Chirilaș, Primarul comunei Vama Buzăului.

Articolul precedentA spart milioane de lei pe o echipă de fotbal care a retrogradat, dar se ”arată” îngrijorat că nu are bani pentru spital
Articolul următorCristina Vecerdi a avizat pozitiv creșterea salariului pentru toate categoriile de angajați din sănătate și asistență socială