Acasă Social A spart milioane de lei pe o echipă de fotbal care a...

A spart milioane de lei pe o echipă de fotbal care a retrogradat, dar se ”arată” îngrijorat că nu are bani pentru spital

0

Primarul Allen Coliban ar putea primi de departe premiul pentru cel mai bun ”actor politic”! Useristul joacă un teatru, de nici maestrul Beligan în vremurile bune nu reușea.

Una se întâmplă în realitate, una spune individul pe Facebook și TikTok. Bineînțeles, spune doar ce vrea și ce îl ajută electoral. Dacă este un subiect care nu îi place, îl evită și aruncă vina la alții. Ieri, într-o conferință de presă, primarul s-a arătat ”îngrijorat” de soarta Spitalului de Pnemoftiziologie.

Numai că uită câte milioane de lei a băgat într-o echipă de fotbal care în loc să promoveze, a retrogradat. Atunci nu l-a mai interesat sănătatea brașovenilor. Cu banii ”îngropați” în clubul FC Brașov se puteau începe lucrările la un spital nou, fără milogeală pe la minister sau alte structuri.  Dar, omului îi place circul. Și când are o problemă undeva, mută discuția pe alt subiect.

Articolul precedentCălin Donca, milionarul din Brașov, ”împachetat” de DIICOT pentru 30 de zile (VIDEO)
Articolul următorO nouă finanțare din fonduri europene pentru Comuna Vama Buzăului
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.