Acasă Actualitate O mașină s-a răsturnat pe DN73A (FOTO)

O mașină s-a răsturnat pe DN73A (FOTO)

0
Trafic rutier blocat pe DN73A, între localitățile Râșnov și Zărnești. Din primele informații, în zonă s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autovehicul.
La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și circumstanțelor în care s-a produs accidentul, urmând ca traficul să se reia imediat după finalizarea activităților desfășurate la fata locului și îndepărtarea de pe carosabil a autovehiculului avariat
Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să utilizeze varianta alternativă de drum – DJ112A Vulcan-Crstian sau DN73-Tohanul Nou și să manifeste prudență în condus”, se arată într-un comunicat al IPJ Brașov.
Articolul precedentAdministrația Coliban! Apartament vândut cu 723 de LEI, cheltuieli de judecată de 5000 de LEI!
Articolul următorPriorități la Consiliul Județean Brașov! Vor să crească indemnizațiile membrilor din CA
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.