Acasă Social Administrația Coliban! Apartament vândut cu 723 de LEI, cheltuieli de judecată de...

Administrația Coliban! Apartament vândut cu 723 de LEI, cheltuieli de judecată de 5000 de LEI!

0

Management dezastruos la RIAL Brașov! În administrația condusă de  primarul Allen Coliban s-a reușit ”performanța” ca un APARTAMENT să fie vândut cu ridicola sumă de 723 de lei! Toată tărășenia a fost scoasă la iveală de consilierul local Ciprian Chiricheș.

Instanța s-a pronunțat, iar după comunicare, în perioada posibilității unui apel, RIAL SRL nu a calculat prețul imobilului. Nu a fost formulată cale de atac împotriva sentinței de către RIAL. În consecință, după rămânerea definitivă a sentinței, cei de la RIAL au descoperit că prețul apartamentului este de 723 de LEI.Deci, acest imobil situat pe Dobrogeanu Gherea a fost tranzacționat la 723 de lei!

Ironia este că Primăria și RIAL trebuie să achite și cheltuieli de judecată de 5000 de lei. Este vorba despre un prejudiciu foarte mare adus comunității, iar noi, Consiliul Local, trebuie să luăm măsuri”, a declarat Ciprian Chiricheș, consilier local PNL.

Precizăm că imobilul a fost vândut la prețul aflat în lista de inventar. Normal, reprezentanții primăriei și ai societății RIAL ar fi trebuit să actualizeze prețul la prezent. Doar că, funcționarii au dormit.

Vânzarea a fost pe baza unei decizii de instanță. Culpa este a juridicului și a comercialului de la RIAL. Văzând valoarea, puteau invoca argumente. Avem o anchetă internă. Dumneavoastră lăsați paznic lupul la oi, iar acum căutați nod în papură. Da, aveți tot dreptul să puneți aceste întrebări”, a spus primarul Allen Coliban.

Ce uită primarul Allen Coliban este că directorii care au ajuns până acum la RIAL au fost numiți pe filieră de partid(USR). De asemenea, dintre cei doi membri din Consiliul de Administrație, unul este de la PNL, iar altul de la…USR. Deci, partidul aflat la putere are toate pârghiile pentru ca această societate să funcționeze! Dacă există o problemă, atunci este sută la sută din vina celor care și-au numit politic directori și membri în CA!

Ciudat este că reprezentanții PSD din Consiliul Local nu au scos niciun cuvânt pe această temă, chiar dacă este un JAF din patrimoniul Brașovului. Singurul care a solicitat explicații a fost Ciprian Chiricheș. Culmea este că PSD nu are membri în CA, deci atitudinea delăsătoare pe acest subiect chiar este de neînțeles.

 

 

 

 

 

Articolul precedentRO-Alert-Avertizare cod roșu pentru Brașov
Articolul următorO mașină s-a răsturnat pe DN73A (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.