Acasă Local O familie de făgărășeni transformă un bloc într-un hotel modern

O familie de făgărășeni transformă un bloc într-un hotel modern

0
O familie din Făgăraș va transforma un bloc aflat într-o stare avansată de degradare, într-un hotel modern.
Hotelul ibis Styles Făgăraș Citadel va fi deschis în a doua jumătate a anului 2024 și va avea 65 de camere.
Proiectul va suplimenta locurile de cazare din municipiul Făgăraș și va genera noi locuri de muncă.
„Blocul 5 de pe strada Negoiu va fi transformat într-un hotel modern, printr-o investiție privată. ibis Styles Făgăraș Citadel va fi construit de o familie de făgărășeni, după ce i-a fost acordat dreptul de a utiliza franciza cunoscutului lanț internațional hotelier deținut de Accor.
Prin această investiție va fi salvată o clădire aflată în stare avansată de degradare și se vor suplimenta locurile de cazare din municipiu, insuficiente în prezent pentru persoanele care ne vizitează orașul sau îl tranzitează. Totodată, realizarea proiectului va genera locuri de muncă.
Împreună cu colegii din Primăria Făgăraș, voi sprijini din punctul de vedere administrativ parteneriatul încheiat de antreprenorul local Leader D.G.S. Construct și Accor Group, care va poziționa Municipiul Făgăraș pe harta internațională a turismului de agrement, de tranzit și de afaceri.
Hotelul ibis Styles Făgăraș Citadel va avea 68 de camere, inclusiv camere de familie și pentru oaspeții cu dizabilități, un hub social la parter, o zonă de primire, un bufet pentru micul dejun, un spațiu de prezentare pentru gustări, precum și o zonă de relaxare multifuncțională. Oaspeții vor beneficia, de asemenea, de o parcare exterioară și de o sală de conferințe. Ușile proprietății private urmează să se deschidă în a doua jumătate a anului 2024.
Le urăm succes!”, a declarat primarul municipiului Făgăraș Gheorghe Sucaciu
Articolul precedentRomânii pot merge cu trenul la Istanbul, Sofia și Varna. Cât costă biletele?
Articolul următorPrima vacanță de vară fără nicio restricție de la începutul pandemiei. Ce facem cu copiii în vacanța mare?