Acasă Social Nu rata Retromania! Cel mai retro eveniment al acestei toamne

Nu rata Retromania! Cel mai retro eveniment al acestei toamne

0

Organizatorii Retromania vă invită la cel mai retro eveniment al acestei toamne! Într-o încercare de a aduce în prim-plan atmosfera vibrantă a anilor 90’ – 2000 au creat acest festival unic, dedicat în întregime perioadei respective. Retromania vă aduce un line-up impresionant de artiști care au dominat topurile în acea perioadă. Evenimentul se va desfășura între 21-24 septembrie, iar programul zilnic este între orele 11:00-24:00.

„Vom avea concerte live ale unor trupe și soliști îndrăgiți, care vor reînvia hiturile care au cucerit inimile noastre cu două decenii în urmă. Indiferent dacă sunteți un fan înrăit al muzicii pop, un iubitor al rockului alternativ sau un dansator infailibil pe ritmurile R&B, suntem siguri că veți găsi ceva care să vă satisfacă dorința de nostalgie.”, au transmis organizatorii evenimentului.

Festivalul este deschis gratuit publicului: parcul de distractii, terasele si comerciantii cu cele mai delicioase mancaruri si bauturi, zonele de activare retro: codite impletite, expozitie de vinylururi si telefoane vechi, stand cu sifoane etc. Expozitie de trabanturi si masini de epoca in festival dar si o parada a acestora prin centrul Brasovului.

Vino la cea mai retro petrecere – MC Ivascu prezinta Proiect 90′, ELENA GHEORGHE, VAMA, ANDA ADAM SI ANNA LESKO, GABRIEL COTABITA ALATURI DE DOMANELE MUZICII USOARE: MIRABELA DAUER SI CORINA CHIRIAC dar si trupe locale indragite precum: Smart Band si Kontraband.

DOAR Accesul in interiorul cortului la concerte, incepand cu ora 17:00, se realizeaza pe baza de bilet achizitionat de pe site-ul iabilet.ro. Accesul in arealul evenimentului, exceptand cazul mentionat mai sus, este liber.

NU UITA SA REZERVI MASA PE www.oktoberfestromania.ro secțiunea Retromania sau Iarmaroc!!!!

Articolul precedentKids Tâmpa a câștigat “Ilinden Cup”, în Macedonia, și a dat cel mai bun jucător al turneului
Articolul următorIarmarok, festivalul vremurilor apuse