Acasă Social Iarmarok, festivalul vremurilor apuse

Iarmarok, festivalul vremurilor apuse

0

În perioada 28 Sept. – 01 Oct 2023 se va desfășura festivalul Iarmarok. Programul zilnic va fi între orele 11:00-24:00.

Iarmarok nu este doar un festival ci o amintire vie, de pe vremea când ceasul de buzunar era nelipsit iar mustața aproape că se răsucea singură la ridicarea mândrului joben. Acesta este un festival dedicat celor care doresc să trăiască din nou atmosfera autentică și plină de farmec a iarmaroacelor din România.

INTRAREA ESTE LIBERA in zonele de terase cu comerciantii care au pregatit cele mai delicioase produse din camara bunicii, zone interactive, parc de distractii, terase exterioare, vin si tuica fiarta si muzica celor mai apreciati lautari: VALI VIJELIE, CLEJANII, TANDARICA SI TARAFUL 10 PRAJINI SI INEGALABILA VLADUTA LUPAU. Hai la Iarmarok!

Acestia vor fi acompaniati de Gabi si Remus, DeLaFun, Smart Band  – DJ Adi Grecu si DJ Luci vor incinge atmosfera – sambata 30.09 REMEMBER PHOENIX.

Accesul in interiorul cortului la concerte, incepand cu ora 17:00, se realizeaza pe baza de bilet achizitionat de pe site-ul iabilet.ro. Accesul in arealul evenimentului, exceptand cazul mentionat mai sus, este liber.

NU UITA SA REZERVI MASA PE www.oktoberfestromania.ro secțiunea Retromania sau Iarmaroc!!!!

Articolul precedentNu rata Retromania! Cel mai retro eveniment al acestei toamne
Articolul următorBrașov, locul 9 în topul național al câştigului salarial mediu nominal net în luna iulie