Acasă Regional Ninge abundent în tot județul Brașov! Intervin utilajele de deszăpezire

Ninge abundent în tot județul Brașov! Intervin utilajele de deszăpezire

0

DRDPBrasov intervine pe toate sectoarele de drumuri naționale afectate de ninsoare cu peste 100 de utilaje dotate cu lamă și răspânditor de sare.
La Brașov a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru coordonarea tuturor acțiunilor de intervenție în caz de urgență.
Meteorologii au emis COD PORTOCALIU și COD GALBEN și ne avertizează că în acest weekend vom avea parte de ninsoare abundentă, viscol și vizibilitate scăzută în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova precum și în sudul și estul Transilvaniei.
Momentan nu sunt drumuri închise dar facem precizarea că este posibil sa fie luată inclusiv decizia de a se restricționa (închide) circulația rutieră pe anumite sectoare de drum în cazul în care nu se pot asigura condiții de circulație în siguranță
Circulați prudent, plecați la drum doar dacă este neapărat necesar și dacă aveți autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă. Informați-vă în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.